Introduceti datele personale:

Va rugam introduceti numele
Va rugam introduceti o adresa de e-mail valida
Numele
E-mail

« The road to success is always under construction. It is a progressive course, not an end to be reached. »
Anthony Robbins

Lucreaza cu resursele existente si redefineste-ti experienta.

Coaching-ul nu inseamna sa primesti sfaturi, ci sa te desavarsesti folosind resursele pe care le ai la indemana.

design your experience

Va invitam sa va construiti propria experienta vizuala in acest site folosind creativitatea, simtul practic si individualitatea proprie.

La fel ca in coaching.

Cand simti ca nu mai poti

Sunt momente in viata cand ne simtim depasiti de evenimente, cand timpul avut la dispozitie este insuficient pentru toate cele pe care credem ca trebuie sa le facem sau lucrurile nu decurg asa cum ne-am dori. Este esential sa invatam sa ne gestionam stresul, sa ne dezvoltam si sa ne mentinem capacitatea de a ramane echilibrati si sa ne pastram increderea in abilitatea noastra de a face fata provocarilor vietii cu calm si detasare.

Gestionarea stresului

Stresul este unul dintre lait-motivele neplacute ale vietii contemporane. Cu toate acestea, el reprezinta o modalitate fireasca si de multe ori eficienta a organismului de adaptare la schimbarile continue cu care se confrunta. Asa cum spunea Hans Selye “Singurul mod prin care putem evita stresul este sa murim”.

Impreuna cu Seeds for Success veti descoperi ce anume va streseaza si, mai mult decat atat, va veti crea un mecanism de reducere si gestionare a stresului care va va permite sa detineti mereu controlul asupra propriilor reactii.

"Intre factorul de stres si raspunsul nostru exista intotdeauna un decalaj. Spatiul creat de acel decalaj ne ofera libertatea si puterea de a alege tipul de raspuns. Si aceste alegeri ne fac sa progresam si sa fim fericiti…"Stephen Covey

(Re)Echilibreaza-te!

Viata este un sir continuu de schimbari mai mari sau mai mici, unele dorite sau asteptate, alte nedorite sau neasteptate. “Secretul” este acela de a ne pastra starea de echilibru interior incetand sa ne mai opunem evenimentelor externe, dar cultivandu-ne capacitatea de control al propriilor raspunsuri la aceste evenimente

Colaborand cu expertii Seeds for Success va veti constientiza sursele de dezechilibru si mecanismele de reactie la schimbare. Va veti dezvolta capacitatea de a schimba ceea ce puteti schimba si va veti creste gradul de acceptare in situatiile in care nu puteti schimba circumstantele externe.

1
2
3
4
5
6
7
8
9