Introduceti datele personale:

Va rugam introduceti numele
Va rugam introduceti o adresa de e-mail valida
Numele
E-mail

« The road to success is always under construction. It is a progressive course, not an end to be reached. »
Anthony Robbins

Lucreaza cu resursele existente si redefineste-ti experienta.

Coaching-ul nu inseamna sa primesti sfaturi, ci sa te desavarsesti folosind resursele pe care le ai la indemana.

design your experience

Va invitam sa va construiti propria experienta vizuala in acest site folosind creativitatea, simtul practic si individualitatea proprie.

La fel ca in coaching.

Principii etice

Pentru a ne onora cu excelenta misiunea aleasa, am creat si ne-am asumat propriul cod deontologic. Printre sursele de inspiratie s-au numarat coduri de conduita profesionala specifice coaching-ului si apartinand unor institutii precum International Coach Federation, European Coaching Institute, European Mentoring & Coaching Council sau scoala de coaching Noble Manhattan.

La acestea s-au adaugat alte coduri profesionale cum ar fi cel al lui Hipocrate si cele ale consultantilor financiari independenti (IFA) si ale unor mari case de avocatura din Marea Britanie. Textele budiste si intelepciunea crestina ne ghideaza activitatea din punct de vedere moral.

Decalogul Seeds for Success acopera urmatoarele teme:

Confidentialitatea                 Intimitatea clientilor              Increderea                      Respectul

Dezvoltarea profesionala          Integritatea                Conflictele de interese

Aspectele morale           Standardele profesionale              Limitele relatiilor profesionale

 

Decalogul Seeds for Success

  1. Voi interactiona cu Clientii mei cu mintea si inima deschise si ii voi trata cu demnitate, onoare si respect, indiferent de statutul lor social, rasial sau religios si fara sa le judec sistemul lor de credinte si valori.
  2. Ma angajez sa pun intotdeauna interesele Clientilor pe primul plan si sa actionez intotdeauna cand aceste interese sunt puse in pericol de propriile mele conflicte de interese, aspecte morale sau pentru orice alt motiv.
  3. In fiecare relatie de coaching voi tinde sa creez un climat de deschidere si incredere reciproca, care sa faciliteze succesul Clientilor mei.
  4. Imi voi incuraja Clientii sa isi descopere adevarata lor chemare si ii voi ajuta, imi masura in care ei isi doresc, sa o aduca la viata, pentru a-si trai viata cu pasiune.
  5. In interactiunile cu Clientii voi crea cadrul in care ei sa aiba curajul sa isi analizeze si sa isi elimine propriile credinte limitative.
  6. Imi voi sprijini Clientii sa genereze ideile si sa implementeze actiunile pe care le considera necesare pentru a-si atinge obiectivele propuse si asumate.
  7. Voi face totul pentru a fi demn de increderea Clientilor mei si voi pastra confidentialitatea tuturor interactiunilor noastre, in limitele cadrului legal al tarilor in care locuim amandoi.
  8. Imi voi desfasura activitatea profesionala cu integritate, responsabilitate si onoare.
  9. Imi voi respecta si sprijini colegii de breasla si le voi recunoaste contributia profesionala cand si unde va fi necesar.
  10. Imi voi respecta si sprijini colegii de breasla si le voi recunoaste contributia profesionala cand si unde va fi necesar.

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9